Hagdahls & Co – Massage (Ej epassi, endast friskvårdskvitto)

Massage är en av de vanligaste manuella terapierna. Ordet kommer från latinets massa eller grekiskans massein eller masso, vilka betyder beröring. Massage innebär att man trycker och töjer på hud, bindväv och muskler.

En del massagegrepp töjer ut muskulaturen och den bindvävnad som finns vilket innebär att musklerna blir smidigare samtidigt kan bindvävssammanväxningar motverkas. All massage ges utifrån individuellt behov och önskemål.

 

Klassisk Massage (30 min / 45 min / 60 min)
Djupgående massage som genom olika tryck, knådningar och töjningar främst arbetar för att öka cirkulationen i kroppens muskler samt behandlar och förebygger muskelspänningar och skador. Du kan också få en sittande massage för dig som har svårt att ligga ner. Välj mellan 30 min, 45 min eller 60 min.
Pris: 430 kr / 590 kr / 730 kr

Taktil Massage / Taktipro (45 min / 60 min)
En mjukare massage som används för stressbekämpning eller om du har någon form av smärtor, utmattningsdepression eller känner dig allmänt stressad. Massagen ger dig smärtlindring och återhämtning av din kropp med ett resultat av ökat välbefinnande. Passar alla även om du är frisk men vill unna dig en avslappnande behandling. Välj mellan 45 min eller 60 min.
Pris: 590 kr / 730 kr

Hot Oil Massage (30 min / 45 min / 60 min)
En skön avslappnande massage med varm olja som ger en underbar känsla och mjukar upp dina ansträngda muskler. För att hela kroppen ska bli varm ligger du på en värmemadrass. Underbar massage för alla åldrar. Välj mellan 30 min, 45 min eller 60 min.
Pris: 460 kr / 620 kr / 750 kr

Hot Stone massage (60 min)
Hotstone massage är en behandling med varma lavastenar och aromaoljor. Terapeuten använder stenarna och sina händer för att skänka dig en behaglig avslappnande massage. Stenarna innehåller mineraler och framför allt järn som absorberas genom huden. Dessa stenar har en förmåga att bevara värme. Behandlingen ger en känsla av totalt välbefinnande. Den här behandlingen är mycket efterfrågad och är ett utmärkt alternativ till traditionell massage
Pris: 840 kr

Kinesisk koppning (30 min / 45 min / 60 min)
En behandling som kombinerar massage och kinesisk koppning. Kopparna verkar genom ett undertryck och lyfter huden samt vävnaden där under. Behandlingen stimulerar blodtillförseln till aktuellt kroppsområde och släpper på stram bindväv samt stimulerar akupunkturpunkter. Behandlingen påverkar ditt allmänna tillstånd positivt och motverkar trötthet, stress och spändhet men också specifika problem t.ex. i axlar och knän samt behandling av celluliter. Att tänka på är att behandlingen kan ge blåmärken vilket normalt försvinner inom en vecka. Välj mellan 30 min, 45 min eller 60 min.
Pris: 460 kr / 620 kr / 750 kr

Att tänka på
Vi rekommenderar inte massage vid förkylning, feber eller inflammationer.