Hagdahls & Co – Friskvård inkl. Epassi

Här hittar Du våra Friskvårdsbehandlingar. Vi är anslutna till Epassi så det går bra att betala via Epassi-appen. Självklart skriver vi även vanliga friskvårdskvitton som du själv lämnar in.

 

Harmoni Ansiktsmassage 30 min

En mjuk och avslappnande behandling. Njut av massage i ansikte, hals, dekolletage och nacke. Behandlingen inleds med rengöring och avslutas med ansiktskräm efter din hudtyp.

515 kr

Harmoni Ansiktsmassage inkl. mask 45 min

En mjuk och avslappnande behandling. Njut av massage i ansikte, hals, dekolletage och nacke. Behandlingen inleds med rengöring och avslutas med en skön ansiktsmask och ansiktskräm efter din hudtyp.

660 kr

Harmoni Ansiktsmassage inkl. kornpeeling och mask 60 min

En mjuk och avslappnande behandling. Njut av längre massage i ansikte, hals, dekolletage och nacke. Behandlingen inleds med rengöring och kornpeeling. Avslutas med en skön ansiktsmask och ansiktskräm efter din hudtyp.

815 kr

Hot Stone Massage

Mjuk massage med varma stenar mjukar upp stela ömmande muskler. Värmen från stenarna ger en avslappnande och lugnande inverkan.

800 kr

Aroma topp till tå 45 min

En mjuk, avslappnande och lätt helkroppsmassage med effleurage (strykningar). Väldoftande aromaoljor lugnar ett stressat sinne och verkar upplyftande.

695 kr

Aroma topp till tå inkl. ansikte 75 min

En mjuk, avslappnande och lätt helkroppsmassage med effleurage (strykningar). I behandlingen ingår även rengöring, kornpeeling, ansiktsmassage och en härlig ansiktsmask. Väldoftande aromaoljor lugnar ett stressat sinne och verkar upplyftande.

895 kr

Fotbehandling 60 min

Behandlingen inleds med avslappnande fotbad fortsatt med vård av naglar, hälar, förhårdnader. Förebygger och motverkar smärta. Avslutas med insmörjning med härlig fotkräm. Ta gärna bort ditt nagellack inför din behandling.

715 kr

Fotbehandling 30 min

Delbehandling. Välj ett område vi fokuserar på, naglar/hälar.

459 kr