Kosmetisk pigmentering

Microblading (3D-bryn)

En populär metod inom kosmetisk tatuering. Med en penna sätter vår hudterapeut in tunna streck med pigment i huden vilket ger ett verklighetstroget intryck av ett hårstrå. Resultatet är semi-permanent vilket innebär att färgen bleknar med tid. Hållbarheten är vanligen mellan 1-3 år. För att behålla den skarpa och väldefinierade formen bör man boka in återbesök ca en gång per år. Vänligen läs instruktionerna nedan inför ditt besök.

Eyeliner & lashliner

En kosmetisk pigmentering av lashliner och eyeliner är en bra behandling för dig som vill ha en markering av ögat utan att behöva sminka dig.

En lashliner är när färgen läggs mellan fransarna i syfte att förstärka fransraden medan en eyeliner ger ett mer sminkat intryck. Behandlingarna är semipermanenta vilket innebär att färgen vanligtvis håller mellan 1-3 år.

OBS: Glöm inte att avboka din behandlingstid senast 24 timmar innan. Vid avbokning senare än 24 timmar debiteras du kostnaden för behandlingen.

Microblading – nya bryn
Pris: 3798 kr (ett återbesök ingår men måste bokas och utföras inom en månad från första behandlingen)

OBS: Har du tidigare gjort microblading hos annan utövare bokar du denna behandling – nya bryn.

Microblading – puder
Pris: 4298 kr (ett återbesök ingår men måste bokas och utföras inom en månad från första behandlingen)

Microblading – kombo
Pris: 4098 kr (ett återbesök ingår men måste bokas och utföras inom en månad från första behandlingen)

Påfyllning inom 6 mån
Pris: 1098 kr

Påfyllning inom 1 år
Pris: 1798 kr

Påfyllning inom 2 år
Pris: 2798 kr

Lashliner
Pris: 1998 kr (ett återbesök ingår men måste bokas och utföras inom en månad från första behandlingen)

Eyeliner
Pris: 2498 kr (ett återbesök ingår men måste bokas och utföras inom en månad från första behandlingen)

Inför ditt Microblading-besök

Sola inte 24 timmar innan behandlingen. Du ska inte äta några starka mediciner och inte heller vara påverkad av alkohol. Vill ser gärna att du meddelar eventuella sjukdomar innan behandlingen. Slå en signal och rådgör med oss om du är osäker: 013-124000. Färgerna vi använder är milda men är du mycket känslig finns det möjlighet att göra ett färgtest. Det måste göras minst två dygn innan din bokade behandling. Ta kontakt med oss om du önskar göra ett färgtest. Är du gravid eller ammande vill vi att du väntar med att göra behandlingen då hormonerna kan påverka resultatet. Du ska ha fyllt 18 år.

Så går en Microblading-behandling till

Innan behandlingen går vi tillsammans igenom vilken form du vill ha på brynen samt vilken färg du önskar. Hudområdet som ska tatueras bedövas med en salva som vi har på salongen. Därefter startar vi behandlingen.

Efter Microblading-behandlingen

Det tatuerade området kan rodna efter behandlingen med det lägger sig vanligtvis inom ett dygn. Färgen kan initialt upplevas stark men en del av det pigment som vi för in i huden kommer att stötas bort under den första veckan i samband med att de små skorporna faller av. Först efter en total läkning ser man det färdiga resultatet. Ett återbesök (inom sex veckor från behandlingstillfället) ingår i priset. Då justerar vi det som eventuellt försvunnit under läkningsprocessen.

Skötselråd efter Microblading

För att undvika infektioner är det viktigt att man sköter sina bryn direkt. Använd endast vatten och vaselin på brynen de första 24 timmarna. Vi avråder från att träna de första dagarna efter behandlingen. Svettningarna kan störa läkprocessen. Undvik även smink över brynen tills dess att de läkt och skorporna fallit bort. Klia eller skrapa inte på brynen. De små skorporna ska trilla av naturligt. Lycka till med dina nya bryn!

Inför ditt Eyeliner/lashliner-besök

För att din behandling ska kunna gå att genomföra behöver du tänka på följande inför ditt besök:

  • Meddela oss innan om du har någon allergi eller tar några mediciner.
  • Ha inte fransförlängning.
  • Undvik fransserum 3 månader innan behandlingen.
  • Botox- eller fillersbehandling runt ögonen kan ej göras 1 månad innan behandlingen.
  • Sår eller eksem måste ha läkt ut innan behandling utförs.
  • Du ska inte vara gravid. (Ammande går bra men det finns risk för att mer färg kan lossna vid läkning.)
  • Du ska ha fyllt 18 år.